هانیه ناصری، دکتر طب طبیعی، به افراد مبتلا به کمخونی توصیه میکند که در فصل پاییز خرمالو مصرف کنند.
خرمالو سرشار از ویتامینهای A، B و C
وی با اشاره به خواص این میوه، بیان کرد که خرمالو سرشار از ویتامینهای A، B و C و همچنین مواد معدنی مهمی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.ناصری به وجود پکتین (فیبر محلول در آب) در خرمالو اشاره کرد و افزود که این فیبر میتواند به کاهش چربی خون کمک کند؛ البته هرچه خرمالو رسیدهتر باشد، میزان پکتین آن کمتر است.
وی همچنین به وجود تانن در برخی انواع خرمالو اشاره کرد که میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون بالا و دیابت را کاهش دهد.این متخصص طب طبیعی خاطرنشان کرد که خرمالو دارای خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی است که با آنتیاکسیدانهای موجود در زغالاخته و توتفرنگی قابل مقایسه است.
همچنین، خرمالو یک میوه اسیدی است و حاوی اسیدهای مالیک، تارتاریک و سیتریک است که جذب بهتر آهن و روی را در بدن تسهیل میکند.
وی افزود که خرمالو برای پاکسازی کبد و کلیه نیز بسیار مفید است و میتواند به تسریع رشد کودکان کمک کند. ناصری تأکید کرد که خانوادهها باید به مصرف این میوه توجه ویژهای داشته باشند.
نظرات کاربران