دستور پخت خوراک مرغ مجلسی با سس زعفرانی

دستور پخت خوراک مرغ مجلسی با سس زعفرانی

مواد لازم:

  • مرغ: 1 عدد سینه مرغ کامل یا 4 عدد ران مرغ
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد (به دلخواه)
  • قارچ: 250 گرم (به دلخواه)
  • سیب زمینی: 3 عدد متوسط
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرغ را آماده کنید:

    • اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، آن را به تکه های مکعبی متوسط ​​حیاط کنید.
    • اگر از ران مرغ استفاده می کنید، استخوان ها را جدا کنید و ران ها را به دو قسمت برش دهید.
    • مرغ را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر مزه دار کنید.
  2. سبزیجات را آماده کنید:

    • پیاز را نگینی خرد کنید.
    • فلفل دلمه ای را به صورت خلالی یا مکعبی خرد کنید.
    • قارچ ها را ورقه ای برش دهید.
    • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا مکعبی خرد کنید.
  3. مرغ را تفت دهید:

    • در یک قابلمه یا تابه بزرگ، مقداری روغن داغ کنید.
    • مرغ را به همراه ادویه هایش به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  4. سبزیجات را تفت دهید:

    • پیاز را به تابه مرغ اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
    • فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. رب گوجه و زعفران را اضافه کنید:

    • رب گوجه را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
    • زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
  6. آب و سیب زمینی را اضافه کنید:

    • به اندازه ای که مرغ و سبزیجات غوطه ور شوند آب اضافه کنید.
    • سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید.
    • درب قابلمه را بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ و سیب زمینی ها پخته شوند.
  7. نمک و فلفل را به دلخواه تنظیم کنید.

  8. خوراک مرغ را با برنج، نان یا ماکارونی سرو کنید.

نکات:

  • می توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید در این خوراک استفاده کنید.
  • برای طعم قوی تر می توانید از 2 قاشق غذاخوری رب انار به جای رب گوجه استفاده کنید.
  • می توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • برای پخت سریعتر مرغ، می توانید از مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید.
  • می توانید این خوراک را در فر نیز بپزید. برای این کار، مواد را در یک ظرف پیرکس بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

نوش جان!

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *