شستن گوشت قبل از پختن درست است یا غلط؟

شستن گوشت قبل از پخت، غلط است و توصیه نمی‌شود.

دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد:

  • انتشار باکتری‌ها: شستن گوشت باکتری‌های موجود روی سطح آن را به سینک، آبکش و سایر سطوح آشپزخانه پخش می‌کند. این باکتری‌ها می‌توانند باعث آلودگی متقابل سایر غذاها و بیمار شدن شما شوند.
  • از بین نرفتن باکتری‌ها: شستن گوشت باکتری‌های موجود در عمق بافت آن را از بین نمی‌برد. تنها راه مطمئن برای از بین بردن باکتری‌های مضر پخت کامل گوشت است.
  • کاهش کیفیت گوشت: شستن گوشت می‌تواند رطوبت طبیعی آن را از بین ببرد و باعث شود طعم آن کمتر شود و سفت‌تر شود.

به جای شستن گوشت، می‌توانید با روش‌های زیر از سلامت خود در هنگام تهیه و مصرف آن محافظت کنید:

  • از گوشت تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • قبل و بعد از دست زدن به گوشت دست‌های خود را با آب گرم و صابون بشویید.
  • سطوح آشپزخانه را که با گوشت تماس داشته‌اند به طور کامل تمیز و ضدعفونی کنید.
  • گوشت را به طور کامل بپزید تا دمای داخلی آن به 71 درجه سانتیگراد برسد.
  • از گوشت پخته شده در عرض 2-3 روز استفاده کنید.

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *