طرز تهیه بال مرغ با نوشابه (مرحله به مرحله)

طرز تهیه بال مرغ با نوشابه (مرحله به مرحله)

این دستور پخت یک روش آسان و خوشمزه برای تهیه بال مرغ با استفاده از نوشابه به عنوان ماده اصلی است. نوشابه به کاراملیزه شدن بال ها کمک می کند و طعم منحصر به فردی به آنها می دهد.

مواد لازم:

  • 1 کیلوگرم بال مرغ
  • 1 قوطی نوشابه گازدار (به دلخواه: کوکاکولا، پپسی، اسپرایت)
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

  1. بال مرغ را آماده کنید: بال مرغ را بشویید و کاملاً خشک کنید. نوک بال ها را در صورت تمایل جدا کنید.

  2. مواد سس را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ، نوشابه، سس سویا، سرکه، عسل، روغن مایع، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  3. بال ها را در سس مزه دار کنید: بال های مرغ را به سس اضافه کنید و به طور کامل با آن ها آغشته کنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

  4. بال ها را بپزید: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بال های مرغ را روی آن بچینید.

  5. پخت در فر: سینی فر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید، در نیمه راه پخت، بال ها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکسان پخته شوند.

  6. مرحله آخر: در 10 دقیقه آخر پخت، 2 قاشق غذاخوری از سس باقی مانده را روی بال ها بریزید تا طعم دارتر و کاراملی تر شوند.

  7. سرو کنید: بال مرغ با نوشابه را داغ با سس دلخواه و یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

نکات مهم:

  • می توانید از هر نوع نوشابه گازدار که دوست دارید استفاده کنید.
  • برای طعم تندتر، می توانید مقدار فلفل سیاه را افزایش دهید.
  • می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر پاپریکا، پودر زنجبیل یا پودر چیلی نیز به سس اضافه کنید.
  • برای پخت سریعتر، می توانید بال های مرغ را قبل از پخت در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب جوش بپزید.
  • مراقب باشید که بال ها را بیش از حد نپزید، زیرا خشک و سفت می شوند.

نوش جان!

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *