طرز تهیه بستنی انبه (روش آسان بدون دستگاه)

طرز تهیه بستنی انبه (روش آسان بدون دستگاه)

بستنی انبه یکی از دسرهای خنک و خوشمزه تابستانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این روش نیازی به دستگاه بستنی‌ساز ندارد و با مواد اولیه ساده و در دسترس قابل تهیه است.

طرز تهیه بستنی انبه (روش آسان بدون دستگاه)

طرز تهیه بستنی انبه (روش آسان بدون دستگاه)

مواد لازم:

  • انبه: 2 عدد رسیده
  • شیر: 1 پیمانه
  • خامه صبحانه: 1/2 پیمانه
  • عسل یا شکر: به مقدار دلخواه (اختیاری)
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل تهیه:

  1. انبه‌ها را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید. سپس، انبه‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. قطعات انبه، شیر، خامه، عسل یا شکر (اگر از شکر استفاده می‌کنید، ابتدا آن را در شیر حل کنید) و آبلیمو (اگر از آبلیمو استفاده می‌کنید) را داخل مخلوط کن بریزید.
  3. مواد را تا زمانی که صاف و یکدست شوند مخلوط کنید.
  4. مخلوط بستنی را داخل ظرف درب‌دار بریزید و به مدت حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید.
  5. هر 30 دقیقه یکبار، مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن بزنید تا از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری شود.
  6. بعد از 4 ساعت، بستنی آماده سرو است.

نکات:

  • می توانید از انبه یخ زده نیز برای تهیه این بستنی استفاده کنید. در این صورت، نیازی به یخ زدن بستنی در فریزر برای مدت طولانی نیست.
  • می توانید به جای خامه صبحانه از شیر نارگیل استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر انبه، می‌توانید از کمی عصاره انبه استفاده کنید.
  • می توانید بستنی را با میوه‌های دیگر مانند توت فرنگی، موز یا کیوی نیز ترکیب کنید.
  • برای تزیین بستنی، می‌توانید از خلال بادام، پسته یا شکلات رنده شده استفاده کنید.

نوش جان!

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *