طرز تهیه ته چین کباب تابه ای لذیذ برای مهمانی

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای لذیذ برای مهمانی

ته چین کباب تابه ای، یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با ترکیب طعم لذیذ کباب و برنج زعفرانی، هر مهمانی را جذاب تر می کند. تهیه این غذا در خانه به سادگی امکان پذیر است و با کمی حوصله می توانید یک غذای بی نظیر را برای عزیزانتان آماده کنید.

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای لذیذ برای مهمانی

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای لذیذ برای مهمانی

مواد لازم:

برای برنج:

  • برنج: 3 پیمانه
  • ماست چکیده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • کره: 100 گرم
  • زعفران دم کرده غلیظ: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سفید: به مقدار لازم

برای کباب:

  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط (رنده شده)
  • سیر: 2 حبه (رنده شده)
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی برنج:

    • برنج را شسته و به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
    • برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
    • در یک کاسه، ماست، زعفران دم کرده، روغن، تخم مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
    • نیمی از برنج را به مخلوط ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  2. آماده سازی کباب:

    • گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
    • مواد کباب را داخل تابه ای با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  3. مونتاژ ته چین:

    • کف یک قابلمه مناسب را کمی روغن چرب کنید.
    • نیمی از مخلوط برنج و ماست را کف قابلمه پهن کنید.
    • یک لایه از گوشت کباب را روی برنج قرار دهید.
    • لایه باقی مانده برنج را روی کباب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
    • با پشت قاشق روی سطح برنج را کمی فشار دهید تا یکدست شود.
    • روی برنج را با کره آب شده بپوشانید و با خلال دندان چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
    • دم کنی را روی قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید. به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت اجازه دهید ته چین دم بکشد.
  4. سرو:

    • ته چین را به صورت گرم در ظرف سرو بچینید و با تزئینات دلخواه سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه ته دیگ طلایی و خوشمزه، می‌توانید از نان تست، سیب زمینی یا کدو استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد کباب کمی زرشک یا کشمش اضافه کنید.
  • برای اینکه ته چین به خوبی دم بکشد، حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد و در طول زمان دم کشیدن، درب قابلمه را باز نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *