دیپ بادمجان کبابی یکی از پیش غذاهای محبوب و خوشمزه در خاورمیانه و مدیترانه است. این غذا به سادگی تهیه میشود و طعمی دودی دارد که آن را برای هر مناسبتی عالی میکند.
مواد لازم:
- 2 عدد بادمجان بزرگ
- 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) روغن زیتون
- 2 حبه سیر، رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 فنجان (30 گرم) جعفری تازه، خرد شده (اختیاری)
دستور پخت:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- بادمجانها را با چنگال سوراخ کنید و به طور کامل روی پوست آنها روغن زیتون بمالید.
- بادمجانها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که پوست آنها تیره و چروکیده شود، بپزید.
- بادمجانها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
- پوست بادمجانها را جدا کنید و گوشت آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- سیر، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به بادمجانها اضافه کنید و با چنگال له کنید تا یکدست شوند.
- جعفری خرد شده (اگر از آن استفاده می کنید) را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- دیپ بادمجان را به دلخواه سرو کنید. می توانید آن را با نان پیتا، سبزیجات تازه یا چیپس تورتیلا میل کنید.
نکات:
- برای طعم دودیتر، میتوانید بادمجانها را قبل از پختن روی شعله مستقیم گاز کباب کنید.
- اگر دیپ بادمجان را برای بعد نگه میدارید، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و تا 3 روز مصرف کنید.
- می توانید از سبزیجات تازه دیگری مانند گشنیز یا ریحان به جای جعفری استفاده کنید.
- برای یک دیپ تندتر، می توانید کمی فلفل قرمز خرد شده به مواد اضافه کنید.
نوش جان!
نظرات کاربران