مواد لازم برای تهیه رشته پلو با انار
برای تهیه رشته پلو با انار مخصوص شب یلدا به مواد زیر نیاز دارید:
- برنج: ۳ پیمانه
- رشته پلویی: ۱ پیمانه
- دانه انار: ۱.۵ پیمانه
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- خلال پسته: به مقدار لازم
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
- آمادهسازی برنج:
- ابتدا برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.
- سپس برنج را در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
- پخت رشته:
- در یک قابلمه جداگانه، رشته پلویی را با کمی آب بپزید تا نرم شود. سپس آن را هم آبکش کنید.
- ترکیب مواد:
- در یک قابلمه مناسب، لایهای از برنج را بریزید.
- سپس مقداری از رشته، دانههای انار، کشمش و خلال پسته را روی برنج قرار دهید.
- این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند.
- پخت نهایی:
- در انتها، زعفران دمکرده و نمک و فلفل را روی مواد بریزید.
- درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم برای حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد.
- سرو غذا:
- پس از پخت، رشته پلو را در ظرف سرو بکشید و با دانههای انار و خلال پسته تزئین کنید.
این غذا به دلیل طعم دلپذیر و زیبایی خاصی که دارد، گزینهای مناسب برای شب یلدا است
نظرات کاربران