طرز تهیه رشته پلو با انار ویژه شب یلدا

طرز تهیه رشته پلو با انار ویژه شب یلدا

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با انار

برای تهیه رشته پلو با انار مخصوص شب یلدا به مواد زیر نیاز دارید:

طرز تهیه رشته پلو با انار ویژه شب یلدا

  • برنج: ۳ پیمانه
  • رشته پلویی: ۱ پیمانه
  • دانه انار: ۱.۵ پیمانه
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • خلال پسته: به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. آماده‌سازی برنج:
    • ابتدا برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.
    • سپس برنج را در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
  2. پخت رشته:
    • در یک قابلمه جداگانه، رشته پلویی را با کمی آب بپزید تا نرم شود. سپس آن را هم آبکش کنید.
  3. ترکیب مواد:
    • در یک قابلمه مناسب، لایه‌ای از برنج را بریزید.
    • سپس مقداری از رشته، دانه‌های انار، کشمش و خلال پسته را روی برنج قرار دهید.
    • این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند.
  4. پخت نهایی:
    • در انتها، زعفران دم‌کرده و نمک و فلفل را روی مواد بریزید.
    • درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم برای حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد.
  5. سرو غذا:
    • پس از پخت، رشته پلو را در ظرف سرو بکشید و با دانه‌های انار و خلال پسته تزئین کنید.

این غذا به دلیل طعم دلپذیر و زیبایی خاصی که دارد، گزینه‌ای مناسب برای شب یلدا است

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *