طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خوشمزه و فوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خوشمزه و فوری

ساندویچ مرغ و بادمجان یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفداری است که می‌توانید به راحتی و در کمترین زمان آن را تهیه کنید. این ساندویچ ترکیبی از طعم لذیذ مرغ و بادمجان است که می‌تواند یک وعده غذایی سبک و یا میان‌وعده‌ای مناسب باشد.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خوشمزه و فوری

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 2 عدد
  • بادمجان: 2 عدد
  • نان باگت: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • قارچ: 200 گرم
  • سس مایونز: به مقدار لازم
  • سس خردل: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد:

    • سینه مرغ را به صورت نواری خرد کنید.
    • بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید و در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
    • پیاز را ریز خرد کنید.
    • سیر را رنده کنید.
    • قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید.
  2. پخت مرغ و سبزیجات:

    • در یک تابه روغن زیتون بریزید و مرغ را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
    • قارچ‌های ورقه‌ای را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
    • بادمجان‌ها را آبکش کرده و در تابه جداگانه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  3. مونتاژ ساندویچ:

    • نان باگت را از وسط نصف کنید.
    • روی یک طرف نان باگت سس مایونز و سس خردل بمالید.
    • مقداری از مخلوط مرغ و قارچ را روی نان قرار دهید.
    • بادمجان‌های سرخ شده را روی مرغ قرار دهید.
    • به دلخواه کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور را اضافه کنید.
    • طرف دیگر نان را روی مواد قرار دهید و ساندویچ را سرو کنید.

نکات:

  • برای طعم‌دار کردن مرغ می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند پاپریکا، زعفران یا کاری استفاده کنید.
  • برای کاهش کالری می‌توانید به جای نان باگت از نان تست یا نان لواش استفاده کنید.
  • برای یک ساندویچ سالم‌تر می‌توانید از پنیر کم چرب استفاده کنید.
  • برای تهیه سس مخصوص می‌توانید سس مایونز، سس خردل، ماست و کمی آب لیمو را با هم مخلوط کنید.

    نکات تکمیلی:

    • برای تهیه ساندویچ سریع‌تر می‌توانید از مرغ پخته شده یا کنسرو شده استفاده کنید.
    • می‌توانید به جای قارچ از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه یا کدو سبز استفاده کنید.
    • برای یک طعم متفاوت می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر چدار استفاده کنید.

    امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *