طرز تهیه کیک روز مادر

طرز تهیه کیک روز مادر

روز مادر فرصتی است برای ابراز محبت به مادران عزیز. چه هدیه‌ای بهتر از یک کیک خانگی و خوشمزه؟ در اینجا چند دستور پخت کیک ساده و مجلسی برای روز مادر را به شما آموزش می‌دهیم.

کیک وانیلی کلاسیک

کیک وانیلی کلاسیک

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • آرد: 2 لیوان
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • خامه قنادی: برای تزئین
  • میوه های فصل: برای تزئین

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
  2. وانیل، شیر و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.
  4. قالب را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید.
  5. کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزید.
  6. کیک پخته شده را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، با خامه و میوه‌های فصل تزئین کنید.

کیک شکلاتی رُز

کیک شکلاتی رُز

مواد لازم:

  • آرد: 2 لیوان
  • شکر: 1 و 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو: 1/2 لیوان
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • بکینگ سودا: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • شیر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری
  • آب جوش: 1/2 لیوان
  • خامه قنادی: برای تزئین

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بکینگ سودا و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. در کاسه دیگری، شیر، روغن، تخم مرغ، وانیل و سرکه سیب را با همزن بزنید.
  4. مخلوط خشک و تر را با هم مخلوط کنید و سپس آب جوش را اضافه کنید.
  5. مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
  6. کیک پخته شده را با خامه و گل‌های رز شکلاتی تزئین کنید.

کیک هویج

کیک هویج

مواد لازم:

  • آرد: 2 لیوان
  • شکر: 1 و 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده: 1/2 پیمانه
  • هویج رنده شده: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. آرد، شکر، بکینگ پودر و دارچین را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. در کاسه دیگری، هویج رنده شده، تخم مرغ، روغن و وانیل را با همزن بزنید.
  4. مخلوط خشک و تر را با هم مخلوط کنید و سپس گردو را اضافه کنید.
  5. مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید.
  6. کیک پخته شده را با خامه و گردو تزئین کنید.

نکات مهم:

  • برای تزئین کیک می‌توانید از خامه، شکلات، میوه‌های تازه، پودر قند و هر چیز دیگری که به ذهن‌تان می‌رسد استفاده کنید.
  • برای داشتن یک کیک اسفنجی نرم و لطیف، تخم مرغ‌ها را خوب بزنید تا حجیم شوند.
  • زمان پخت کیک به اندازه قالب و دمای فر بستگی دارد.
  • برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده است.

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *