قند میوهها از بیشترین تا کمترین میزان را در این مطلب بررسی کرده ایم . با ما همراه باشید.
میوههای با قند بالا (بیش از 10 گرم در 100 گرم):
- انگور: 16.1 گرم
- خرما: 57.5 گرم
- انجیر: 24.5 گرم
- کشمش: 65 گرم
- موز: 12.2 گرم
- هندوانه: 10.3 گرم
- گیلاس: 10.5 گرم
میوههای با قند متوسط (6 تا 10 گرم در 100 گرم):
- سیب: 9.5 گرم
- گلابی: 10.2 گرم
- پرتقال: 8.5 گرم
- گریپ فروت: 9.2 گرم
- آلو: 10 گرم
- زردآلو: 9.5 گرم
- توت فرنگی: 7.9 گرم
میوههای با قند کم (کمتر از 6 گرم در 100 گرم):
- تمشک: 4.4 گرم
- تمشک آبی: 5.1 گرم
- توت سیاه: 5.1 گرم
- کرنبری: 4.6 گرم
- هندوانه: 0.6 گرم
- توت فرنگی: 2.1 گرم
- آووکادو: 1.6 گرم
توجه:
- این فقط یک لیست کلی است و میزان قند میوهها میتواند بسته به نوع، واریته و درجه رسیدگی آنها متفاوت باشد.
- به یاد داشته باشید که میوهها علاوه بر قند، منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر نیز هستند.
- مصرف متعادل میوهها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه میشود.
نظرات کاربران