میوه‌ها و قندشان؛ کدام میوه‌ها شیرین‌ترند؟

قند میوه‌ها از بیشترین تا کمترین میزان را در این مطلب بررسی کرده ایم . با ما همراه باشید.

میوه‌های با قند بالا (بیش از 10 گرم در 100 گرم):

  • انگور: 16.1 گرم
  • خرما: 57.5 گرم
  • انجیر: 24.5 گرم
  • کشمش: 65 گرم
  • موز: 12.2 گرم
  • هندوانه: 10.3 گرم
  • گیلاس: 10.5 گرم

میوه‌های با قند متوسط (6 تا 10 گرم در 100 گرم):

  • سیب: 9.5 گرم
  • گلابی: 10.2 گرم
  • پرتقال: 8.5 گرم
  • گریپ فروت: 9.2 گرم
  • آلو: 10 گرم
  • زردآلو: 9.5 گرم
  • توت فرنگی: 7.9 گرم

میوه‌های با قند کم (کمتر از 6 گرم در 100 گرم):

  • تمشک: 4.4 گرم
  • تمشک آبی: 5.1 گرم
  • توت سیاه: 5.1 گرم
  • کرنبری: 4.6 گرم
  • هندوانه: 0.6 گرم
  • توت فرنگی: 2.1 گرم
  • آووکادو: 1.6 گرم

توجه:

  • این فقط یک لیست کلی است و میزان قند میوه‌ها می‌تواند بسته به نوع، واریته و درجه رسیدگی آنها متفاوت باشد.
  • به یاد داشته باشید که میوه‌ها علاوه بر قند، منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر نیز هستند.
  • مصرف متعادل میوه‌ها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می‌شود.

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *